Počet záznamů: 1  

Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria

  1. SYS0395455
    LBL
      
    02550^^^^^2200361^^^450
    005
      
    20240103202854.9
    014
      
    $a 000315362800010 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.ijfoodmicro.2012.12.018 $2 DOI
    100
      
    $a 20130911d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria
    215
      
    $a 5 s.
    300
      
    $a grant FA1003 (COST Action) není v CEP.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253377 $1 011 $a 0168-1605 $e 1879-3460 $1 200 1 $a International Journal of Food Microbiology $v Roč. 161, č. 3 (2013), s. 209-213 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a Phenolic compound
    610
    0-
    $a Antimicrobial activity
    610
    0-
    $a Wine spoilage microorganism
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0293549 $a Pastorková $b E. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0293550 $a Žáková $b T. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0258350 $a Landa $b Přemysl $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $p UEB-Q $w Laboratory of Plant Biotechnologies $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0069954 $a Nováková $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0219960 $a Vadlejch $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0014927 $a Kokoška $b L. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.