Počet záznamů: 1  

Thermoplastic starch with maltodextrin: preparation, morphology, rheology, and mechanical properties

  1. 1.
    0600569 - ÚMCH 2025 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Rana, Lata - Kouka, Saffana - Gajdošová, Veronika - Strachota, Beata - Konefal, Magdalena - Pokorný, Václav - Pavlova, Ewa - Starý, Zdeněk - Lukeš, J. - Patočka, M. - Hegrova, V. - Fortelný, Ivan - Šlouf, Miroslav
    Thermoplastic starch with maltodextrin: preparation, morphology, rheology, and mechanical properties.
    Materials. Roč. 17, č. 22 (2024), č. článku 5474. ISSN 1996-1944. E-ISSN 1996-1944
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TN02000020
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: thermoplastic starch * maltodextrin modification * lower viscosity
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 3.1, rok: 2023 ; AIS: 0.508, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.mdpi.com/1996-1944/17/22/5474DOI: https://doi.org/10.3390/ma17225474
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0359590
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.