Počet záznamů: 1  

Liquid chromatography–mass spectrometry–based metabolomics approaches for foodomics research

  1. 1.
    SYSNO0588483
    NázevLiquid chromatography–mass spectrometry–based metabolomics approaches for foodomics research
    Tvůrce(i) Čajka, Tomáš (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Korespondující/seniorČajka, Tomáš - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Current Opinion in Food Science. Roč. 58, August (2024)
    Číslo článku101201
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LX22NPO5104 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova foodomics * mass spectrometry * liquid chromatography * metabolomics
    URLhttps://doi.org/10.1016/j.cofs.2024.101201
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0355358
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    24_0072_0588483.pdf34.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.