Počet záznamů: 1  

Impacts of elevated CO2 levels and temperature on photosynthesis and stomatal closure along an altitudinal gradient are counteracted by the rising atmospheric vapor pressure deficit

  1. 1.
    SYSNO0585293
    NázevImpacts of elevated CO2 levels and temperature on photosynthesis and stomatal closure along an altitudinal gradient are counteracted by the rising atmospheric vapor pressure deficit
    Tvůrce(i) Pernicová, Natálie (UEK-B) [VS3] SAI, ORCID, RID
    Urban, Otmar (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Čáslavský, Josef (UEK-B) [VS3] SAI, RID, ORCID
    Kolář, Tomáš (UEK-B) [VS2] RID, ORCID, SAI
    Rybníček, Michal (UEK-B) [VS1] RID, ORCID, SAI
    Sochová, Irena (UEK-B) [VS1] SAI, ORCID, RID
    Penuelas, Josep (UEK-B) [VS3] ORCID, SAI, RID
    Bošeľa, M. (SK)
    Trnka, Miroslav (UEK-B) [VS1] RID, ORCID, SAI
    Korespondující/seniorUrban, Otmar - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Science of the Total Environment. Roč. 921, APR (2024). - : Elsevier
    Číslo článku171173
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA23-07583S GA ČR - Grantová agentura ČR
    EH22_008/0004635 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUEK-B - RVO:86652079
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova water-use efficiency * carbon-isotope discrimination * tree growth * norway spruce * elevational gradient * stable-isotopes * climate * transpiration * responses * oak * Altitudinal gradient * Climate change * Chronologies * Plant water use efficiency * Quercus spp. * Tree-ring carbon isotopes
    Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně (Česká republika)
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0048969724013123?via%3Dihub
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0353021
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    1-s2.0-S0048969724013123-main.pdf64.9 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.