- Stress wave attenuation in chocolate
Počet záznamů: 1  

Stress wave attenuation in chocolate

  1. 1.
    SYSNO0584467
    NázevStress wave attenuation in chocolate
    Tvůrce(i) Kumbár, V. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID, ORCID
    Kouřilová, V. (CZ)
    Dufková, R. (CZ)
    Votava, J. (CZ)
    Čupera, J. (CZ)
    Nedomová, Š. (CZ)
    Hřivna, L. (CZ)
    Buchar, J. (CZ)
    Korespondující/seniorKumbár, V. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Journal of Food Engineering. Roč. 374, August (2024). - : Elsevier
    Číslo článku112037
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GF22-00863K GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUT-L - RVO:61388998
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova chocolate * stress wave * acoustic impedance * attenuation * transmission coefficient
    Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně (Česká republika)
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877424001031?via%3Dihub
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0353637
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.