Počet záznamů: 1
Stress wave attenuation in chocolate
- 1.
SYSNO 0584467 Název Stress wave attenuation in chocolate Tvůrce(i) Kumbár, V. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID, ORCID
Kouřilová, V. (CZ)
Dufková, R. (CZ)
Votava, J. (CZ)
Čupera, J. (CZ)
Nedomová, Š. (CZ)
Hřivna, L. (CZ)
Buchar, J. (CZ)Korespondující/senior Kumbár, V. - Korespondující autor Zdroj.dok. Journal of Food Engineering. Roč. 374, August (2024). - : Elsevier Číslo článku 112037 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GF22-00863K GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora UT-L - RVO:61388998 Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova chocolate * stress wave * acoustic impedance * attenuation * transmission coefficient Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně (Česká republika) URL https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877424001031?via%3Dihub Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0353637
Počet záznamů: 1