- Stress wave attenuation in chocolate
Počet záznamů: 1  

Stress wave attenuation in chocolate

  1. 1.
    0584467 - ÚT 2025 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kumbár, V. - Trnka, Jan - Kouřilová, V. - Dufková, R. - Votava, J. - Čupera, J. - Nedomová, Š. - Hřivna, L. - Buchar, J.
    Stress wave attenuation in chocolate.
    Journal of Food Engineering. Roč. 374, August (2024), č. článku 112037. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GF22-00863K
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: chocolate * stress wave * acoustic impedance * attenuation * transmission coefficient
    Obor OECD: Materials engineering
    Impakt faktor: 5.3, rok: 2023 ; AIS: 0.778, rok: 2023
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Web výsledku:
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877424001031?via%3DihubDOI: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2024.112037
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0353637
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.