Počet záznamů: 1
Comprehensive study of the effect of oat grain germination on the content of avenanthramides
- 1.
SYSNO 0583234 Název Comprehensive study of the effect of oat grain germination on the content of avenanthramides Tvůrce(i) Jágr, M. (CZ)
Hofinger-Horvath, B. (AT)
Ergang, Peter (FGU-C) RID, ORCID
Čepková Hlásná, P. (CZ)
Schönlechner, R. (AT)
Pichler, E. Ch. (AT)
D́Amico, S. (AT)
Grausgruber, H. (AT)
Vagnerová, Karla (FGU-C) RID, ORCID
Dvořáček, V. (CZ)Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 437, Part 1 30 March (2024). - : Elsevier Číslo článku 137807 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA21-10845S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora FGU-C - RVO:67985823 Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova Avena sativa L. * avenanthramide * germination * sprouting * quantification Spolupracující instituce Výzkumný ústav rostlinné výroby (Česká republika) URL https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.137807 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0351246
Počet záznamů: 1