- Comprehensive study of the effect of oat grain germination on the con…
Počet záznamů: 1  

Comprehensive study of the effect of oat grain germination on the content of avenanthramides

  1. 1.
    SYSNO0583234
    NázevComprehensive study of the effect of oat grain germination on the content of avenanthramides
    Tvůrce(i) Jágr, M. (CZ)
    Hofinger-Horvath, B. (AT)
    Ergang, Peter (FGU-C) RID, ORCID
    Čepková Hlásná, P. (CZ)
    Schönlechner, R. (AT)
    Pichler, E. Ch. (AT)
    D́Amico, S. (AT)
    Grausgruber, H. (AT)
    Vagnerová, Karla (FGU-C) RID, ORCID
    Dvořáček, V. (CZ)
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 437, Part 1 30 March (2024). - : Elsevier
    Číslo článku137807
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA21-10845S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Avena sativa L. * avenanthramide * germination * sprouting * quantification
    Spolupracující instituce Výzkumný ústav rostlinné výroby (Česká republika)
    URLhttps://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.137807
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0351246
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.