Počet záznamů: 1
Quantification of the percentage proportion of individual animal species in meat products by multiplex qPCR and digital PCR
- 1.Nesvadbová, M. - Dziedzinská, Radka - Hulánkova, R. - Babák, V. - Králík, Petr
Quantification of the percentage proportion of individual animal species in meat products by multiplex qPCR and digital PCR.
Food Control. Roč. 154, DEC (2023), č. článku 110024. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 5.6, rok: 2023 ; AIS: 0.79, rok: 2023
Způsob publikování: Omezený přístup
Web výsledku:
https://asep.lib.cas.cz/arl-cav/cs/csg/?repo=crepo1&key=48941820897DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.110024
https://hdl.handle.net/11104/0345942
Počet záznamů: 1