Počet záznamů: 1  

Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode

  1. 1.
    SYSNO0558154
    NázevNon-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode
    Tvůrce(i) Benešová, L. (CZ)
    Klouda, J. (CZ)
    Bláhová, E. (CZ)
    Nesměrák, K. (CZ)
    Kočovský, Pavel (UOCHB-X) [8210] ORCID, RID
    Nádvorníková, J. (CZ)
    Barták, P. (CZ)
    Skopalová, J. (CZ)
    Schwarzová-Pecková, K. (CZ)
    Korespondující/seniorSchwarzová-Pecková, K. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 393, November (2022). - : Elsevier
    Číslo článku133278
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUOCHB-X - RVO:61388963
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova boron-doped diamond * cholesterol * dairy products * differential pulse voltammetry * GC-MS * oxidation
    Spolupracující instituce Univerzita Karlova v Praze (Česká republika)
    Univerzita Palackého v Olomouci (Česká republika)
    URLhttps://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133278
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0331951
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.