Počet záznamů: 1
Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode
- 1.
SYSNO 0558154 Název Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode Tvůrce(i) Benešová, L. (CZ)
Klouda, J. (CZ)
Bláhová, E. (CZ)
Nesměrák, K. (CZ)
Kočovský, Pavel (UOCHB-X) [8210] ORCID, RID
Nádvorníková, J. (CZ)
Barták, P. (CZ)
Skopalová, J. (CZ)
Schwarzová-Pecková, K. (CZ)Korespondující/senior Schwarzová-Pecková, K. - Korespondující autor Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 393, November (2022). - : Elsevier Číslo článku 133278 Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora UOCHB-X - RVO:61388963 Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova boron-doped diamond * cholesterol * dairy products * differential pulse voltammetry * GC-MS * oxidation Spolupracující instituce Univerzita Karlova v Praze (Česká republika)
Univerzita Palackého v Olomouci (Česká republika)URL https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133278 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0331951
Počet záznamů: 1