Počet záznamů: 1  

Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode

  1. SYS0558154
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103230723.9
    014
      
    $a 85131215778 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 35653986 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000812356600010 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.foodchem.2022.133278 $2 DOI
    100
      
    $a 20220614d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode
    215
      
    $a 8 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 393, November (2022) $1 210 $c Elsevier
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a boron-doped diamond
    610
      
    $a cholesterol
    610
      
    $a dairy products
    610
      
    $a differential pulse voltammetry
    610
      
    $a GC-MS
    610
      
    $a oxidation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0215612 $a Benešová $b L. $y CZ $q Charles University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0353361 $a Klouda $b J. $y CZ $q Charles University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0072917 $a Bláhová $b E. $y CZ $q Charles University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0036483 $a Nesměrák $b K. $y CZ $q Charles University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103554 $a Kočovský $b Pavel $p UOCHB-X $i Emeritní pracovníci a Adjunct Professors $j Emeriti and Adjunct Professors $k 8210 $l 8210 $y CZ $q Institute of Organic Chemistry and Biochemistry of the Academy of Sciences of the Czech Republic $T Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0431668 $a Nádvorníková $b J. $y CZ $q Univerzita Palackého v Olomouci
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0035786 $a Barták $b P. $y CZ $q Univerzita Palackého v Olomouci
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0056271 $a Skopalová $b J. $y CZ $q Univerzita Palackého v Olomouci
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0318144 $a Schwarzová-Pecková $b K. $y CZ $z K $q Charles University
    856
      
    $u https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133278 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.