Počet záznamů: 1  

Sensory Evaluation of Choy Sum (Brassica chinensis L. var. parachinensis) Grown with Mineral and Organic Fertiliser in Kampar, Perak, Malaysia

  1. SYS0551286
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240111141100.8
    014
      
    $a 85123536163 $2 SCOPUS
    017
      
    $a 10.32802/asmscj.2021.921 $2 DOI
    100
      
    $a 20220111d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a MY
    200
    1-
    $a Sensory Evaluation of Choy Sum (Brassica chinensis L. var. parachinensis) Grown with Mineral and Organic Fertiliser in Kampar, Perak, Malaysia
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0551290 $1 011 $a 1823-6782 $1 200 1 $a ASM Science Journal $v Roč. 16, č. 921 (2021) $1 210 $c Academy of Sciences Malaysia
    610
      
    $a consumer perception on organic
    610
      
    $a food science
    610
      
    $a organic and conventional vegetables
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0413905 $a Tan $b Jiunn Luh $p BC-A $i ENTU - Biochemie a fyziologie $j Biochemistry and Physiology $y MY $4 070 $z K $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0420902 $a Wong $b D. L. $y MY $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0420903 $a Ong $b M. K. $y MY $4 070
    856
      
    $q textový dokument $u https://www.akademisains.gov.my/asmsj/?mdocs-file=6620 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.