Počet záznamů: 1
European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet
- 1.
SYSNO 0545905 Název European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet Tvůrce(i) Langhansová, Lenka (UEB-Q) RID, ORCID
Pumprová, Karolína (UEB-Q)
Haisel, Daniel (UEB-Q) RID, ORCID
Ekrt, L. (CZ)
Pavičić, Antonio (UEB-Q) ORCID
Zajíčková, M. (CZ)
Vaněk, Tomáš (UEB-Q) RID, ORCID
Dvořáková, Marcela (UEB-Q) RID, ORCIDKorespondující/senior Dvořáková, Marcela - Korespondující autor Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 356, SEP 15 (2021). - : Elsevier Číslo článku 129637 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LTC17035 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika CZ.2.16/3.1.00/21519, XE - země EU Institucionální podpora UEB-Q - RVO:61389030 Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova Antioxidant capacity * Carotenoids * Ferns * Lutein * Monilophytes * Nutrition * Phenols URL http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0322522 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2021_Langhansova_Food Chemistry_129637.PDF 1 647.5 KB Jiná povolen
Počet záznamů: 1