Počet záznamů: 1  

Erratum to Enhanced H-2/CH4 and H-2/CO2 separation by carbon molecular sieve membrane coated on titania modified alumina support: Effects of TiO2 intermediate layer preparation variables on interfacial adhesion [vol 510, pg 391, 2016].

  1. 1.
    SYSNO ASEP0541779
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevErratum to Enhanced H-2/CH4 and H-2/CO2 separation by carbon molecular sieve membrane coated on titania modified alumina support: Effects of TiO2 intermediate layer preparation variables on interfacial adhesion [vol 510, pg 391, 2016].
    Tvůrce(i) Tseng, H.-H. (TW)
    Wang, Ch.-T. (TW)
    Zhuang, G.-L. (TW)
    Uchytil, Petr (UCHP-M) RID, SAI
    Řezníčková Čermáková, Jiřina (UCHP-M) RID
    Setničková, Kateřina (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.Journal of Membrane Science. - : Elsevier - ISSN 0376-7388
    Roč. 554, MAY 15 (2018), s. 274-274
    Poč.str.1 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovacarbon membrane ; intermediate layer ; adhesion
    Vědní obor RIVCI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Obor OECDChemical process engineering
    Způsob publikováníOpen access
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    UT WOS000429188200028
    EID SCOPUS85045930085
    DOI10.1016/j.memsci.2018.03.008
    AnotaceThe authors regret that typo error in the Section 2.1. Materials. The correct spelling of polymer precursor should be polyetherimide as shown below: The pure polyetherimide (PEI, repeat unit MW = 592 g/mol) precursor was purchased from Sigma Aldrich Co. (USA). The authors apologize for this error.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2022
    Elektronická adresahttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0376738818306094?via%3Dihub
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.