Počet záznamů: 1  

Omega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice

  1. 1.
    Kroupová, Petra - van Schothorst, E. M. - Keijer, J. - Bunschoten, A. - Vodička, Martin - Irodenko, Ilaria - Oseeva, Marina - Žáček, P. - Kopecký, Jan - Rossmeisl, Martin - Horáková, Olga
    Omega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice.
    Nutrients. Roč. 12, č. 7 (2020), č. článku 2037. ISSN 2072-6643. E-ISSN 2072-6643
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA16-08124S
    Obor OECD: Endocrinology and metabolism (including diabetes, hormones)
    Impakt faktor: 5.719, rok: 2020 ; AIS: 1.139, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.mdpi.com/2072-6643/12/7/2037DOI: https://doi.org/10.3390/nu12072037
    http://hdl.handle.net/11104/0310622
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.