Počet záznamů: 1  

Omega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice

  1. 1.
    Kroupová, P., van Schothorst, E. M., Keijer, J., Bunschoten, A., Vodička, M., Irodenko, I., Oseeva, M., Žáček, P., Kopecký, J., Rossmeisl, M., Horáková, O. Omega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice. Nutrients. 2020, 12(7), 2037. ISSN 2072-6643. E-ISSN 2072-6643. Dostupné z: https://doi.org/10.3390/nu12072037.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.