Počet záznamů: 1  

Stability testing of resveratrol and viniferin obtained from Vitis vinifera L. by various extraction methods considering the industrial viewpoint.

  1. 1.
    Kosović, Ema - Topiař, Martin - Cuřínová, Petra - Sajfrtová, Marie
    Stability testing of resveratrol and viniferin obtained from Vitis vinifera L. by various extraction methods considering the industrial viewpoint.
    Scientific Reports. Roč. 10, č. 1 (2020), č. článku 5564. ISSN 2045-2322. E-ISSN 2045-2322
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
    Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
    Impakt faktor: 4.380, rok: 2020 ; AIS: 1.285, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.nature.com/articles/s41598-020-62603-wDOI: https://doi.org/10.1038/s41598-020-62603-w
    http://hdl.handle.net/11104/0308143
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.