Počet záznamů: 1  

New diterpenoid glucoside and flavonoids from Plectranthus scutellarioides (L.) R. Br.

  1. SYS0501560
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103221604.0
    014
      
    $a 85053839580 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000456314600038 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.sajb.2018.08.023 $2 DOI
    100
      
    $a 20190215d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a ZA
    200
    1-
    $a New diterpenoid glucoside and flavonoids from Plectranthus scutellarioides (L.) R. Br.
    215
      
    $a 5 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254976 $1 011 $a 0254-6299 $e 1727-9321 $1 200 1 $a South African Journal of Botany $v Roč. 120, Jan (2019), s. 286-290 $1 210 $c Elsevier
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a Plectranthus scutellarioides
    610
      
    $a diterpene glucoside
    610
      
    $a flavonoids
    610
      
    $a hyaluronidase
    610
      
    $a ORAC values
    610
      
    $a acetylcholinesterase and butyrylcholinesterase
    610
      
    $a inhibitory activities
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0039327 $4 070 $a Kubínová $b R. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0372344 $4 070 $a Gazdová $b M. $y CZ $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292173 $4 070 $a Hanáková $b Z. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0372345 $4 070 $a Jurkaninová $b S. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0286221 $4 070 $a Dall'Acqua $b S. $y IT
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103460 $4 070 $a Cvačka $b Josef $p UOCHB-X $i Hmotnostní spektrometrie $j Mass Spectrometry $k 920/92 $l 920/92 $w Spectral analytical methods and separations $y CZ $T Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0271793 $4 070 $a Humpa $b O. $y CZ
    856
      
    $9 RIV $u https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0254629918308366?via%3Dihub
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.