- Na hranicích mezi minulostí a přítomností. Současné perspektivy oráln…
Počet záznamů: 1  

Na hranicích mezi minulostí a přítomností. Současné perspektivy orální historie

  1. 1.
    SYSNO ASEP0470528
    Druh ASEPM - Kapitola v monografii
    Zařazení RIVC - Kapitola v knize
    Název"Blbneme, nesmyslně lítáme, všichni máme vysokej tlak’’. Proměny firemní kultury v českém podnikatelském prostředí od devadesátých let 20. století do současnosti - poznatky z pilotního výzkumu
    Překlad názvu„Fooling Around, We All Have Raised Blood Pressure.“ Corporate Culture Transformation in the Czech Business Environment since 1990s Up to the Present Day – Findings from the Pilot Research
    Tvůrce(i) Krátká, Lenka (USD-C) ORCID
    Zdroj.dok.Na hranicích mezi minulostí a přítomností. Současné perspektivy orální historie. - Praha : Česká asociace orální historie, 2016 / Mücke P. ; Brychta M. - ISBN 978-80-7464-880-9
    Rozsah strans. 225-235
    Poč.str.11 s.
    Poč.str.knihy291
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovacorporate culture ; oral history ; employee ; historiography
    Vědní obor RIVAB - Dějiny
    CEPGA15-08130S GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUSD-C - RVO:68378114
    AnotaceČlánek shrnuje metodologická úskalí a dílčí výstupy první fáze projektu zaměřeného na problematiku vývoje firemní (korporátní, organizační) kultury v českých firmách od období polistopadové transformace do současnosti.
    Překlad anotaceThe article summarizes methodological problems and pitfalls as well as partial results of the first phase of the project focused on the issue of the corporate culture development in Czech companies, during the period from post-communist economic transformation up to the present.
    PracovištěÚstav pro soudobé dějiny
    KontaktGabriela Golasová, golasova@usd.cas.cz, Tel.: 257 286 365
    Rok sběru2017
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.