Počet záznamů: 1  

Pythium Oligandrum as a Starter Culture in the Malting Process.

  1. 1.
    SYSNO0470367
    NázevPythium Oligandrum as a Starter Culture in the Malting Process.
    Tvůrce(i) Zítková, K. (CZ)
    Poštulková, Michaela (UCHP-M)
    Řezanina, J. (CZ)
    Dostálek, P. (CZ)
    Růžička, Marek (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Brányik, T. (CZ)
    Zdroj.dok. Program, Posters, Session 2: Sources of Fermentable Extract. P2.7. - - : -, 2016
    Konference International Trends in Brewing Symposium (TIB 2016) /12./, 03.04.2016 - 07.04.2016, Gent
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant LD13018 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.BE
    Klíč.slova malting * starter culture * pythium oligandrum
    URLhttp://www.trendsinbrewing.org/posters.html
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0268028
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22017012008240.pdf0437.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.