Počet záznamů: 1
Pythium Oligandrum as a Starter Culture in the Malting Process.
- 1.
SYSNO 0470367 Název Pythium Oligandrum as a Starter Culture in the Malting Process. Tvůrce(i) Zítková, K. (CZ)
Poštulková, Michaela (UCHP-M)
Řezanina, J. (CZ)
Dostálek, P. (CZ)
Růžička, Marek (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Brányik, T. (CZ)Zdroj.dok. Program, Posters, Session 2: Sources of Fermentable Extract. P2.7. - - : -, 2016 Konference International Trends in Brewing Symposium (TIB 2016) /12./, 03.04.2016 - 07.04.2016, Gent Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Grant LD13018 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UCHP-M - RVO:67985858 Jazyk dok. eng Země vyd. BE Klíč.slova malting * starter culture * pythium oligandrum URL http://www.trendsinbrewing.org/posters.html Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0268028 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22017012008240.pdf 0 437.6 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1