Počet záznamů: 1  

Efekt učení perorální endoskopické myotomie (POEM) během prvního roku ověřování metody v České republice

  1. 1.
    SYSNO ASEP0437796
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevEfekt učení perorální endoskopické myotomie (POEM) během prvního roku ověřování metody v České republice
    Překlad názvuThe effect of learning peroral endoscopic myotomy (POEM) during the first year of athentication methods in the Czech Republic
    Tvůrce(i) Doležel, R. (CZ)
    Martínek, J. (CZ)
    Švecová, H. (CZ)
    Špičák, J. (CZ)
    Juhásová, Jana (UZFG-Y) RID, ORCID
    Zdroj.dok.Gastroenterologie a hepatologie - ISSN 1804-7874
    Roč. 68, č. 4 (2014), s. 294-298
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaperoral endoscopic myotomy ; esophageal achalasia ; learning curve
    Vědní obor RIVFP - Ostatní lékařské obory
    CEPNT13634 GA MZd - Ministerstvo zdravotnictví
    Institucionální podporaUZFG-Y - RVO:67985904
    AnotacePerorální endoskopická myotomie (POEM) je novou (v ČR experimentální) metodou léčby achalázie jícnu. Jelikož lze předpokládat její další rozšíření do klinické praxe a optimalizace tréninku lékařů provádějících POEM je klíčová, sledovali jsme efekt učení během prvního roku provádění POEM v ČR.
    Překlad anotacePeroral endoscopic myotomy (POEM) is a new (experimental in the Czech Republic) method for treating esophageal achalasia. Since we can assume that its further expansion into clinical practice and the optimization of the training of doctors performing POEM is crucial, we have analyzed the learning curve during the first year of POEM implementation in our country.
    PracovištěÚstav živočišné fyziologie a genetiky
    KontaktJana Zásmětová, knihovna@iapg.cas.cz, Tel.: 315 639 554
    Rok sběru2015
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.