Počet záznamů: 1  

SMV-2014-16: Výzkum a vývoj elektrického vakuového konektoru s použitím technologie skleněných zátavů

  1. 1.
    SYSNO ASEP0437366
    Druh ASEPV - Výzkumná zpráva
    Zařazení RIVV – výzkumná zpráva
    NázevSMV-2014-16: Výzkum a vývoj elektrického vakuového konektoru s použitím technologie skleněných zátavů
    Překlad názvuSMV-2014-16: Research and development of electric vacuum feedthrough by glass seal technology
    Tvůrce(i) Zobač, Martin (UPT-D) ORCID, RID, SAI
    Celkový počet autorů1
    Vyd. údajeBrno: VÚHŽ, a.s, 2014
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovavacuum feedthrough
    Vědní obor RIVJR - Ostatní strojírenství
    Další zdrojneveřejné zdroje
    AnotacePředmětem projektu byl výzkum a vývoj vícekolíkového elektrického vakuového konektoru. Výsledkem projektu byl návrh uspořádání konektoru a technologie výroby skleněných zátavů, který vyústil v realizaci ověřovací série. Tyto realizované konektory byly úspěšně testovány. Pro projekt byla nutnost řešit silný vliv některých technologických kroků na výsledné parametry skleněných zátavů. Návrh i technologii bylo tedy nutné pakovaně modifikovat. Výsledky projektu byly shrnuty ve výzkumné zprávě.
    Překlad anotaceThe subject of the project was research and development of the multipin electric vacuum feedthrough. The outcome of the project was design layout of the feedthrough and the technology to produce glass seals, resulting in realization of test series. These produced feedthroughs were successfully tested. The need to solve strong influence of some technological steps on final parameters of glass seals. So it was necessary to repeatedly modify both the design and the technology. The results of the project were summarized in the research report.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2015
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.