Počet záznamů: 1
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing
- 1.0436522 - ÚIACH 2015 RIV CH eng M - Část monografie knihy
Roth, Michal - Karásek, Pavel - Hohnová, Barbora - Šťavíková, Lenka - Planeta, Josef - Moravcová, Dana - Horká, Marie - Šlais, Karel
Direct and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis.
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. Cham: Springer International Publishing, 2015 - (Fornari, T.; Stateva, R.), s. 269-302. ISBN 978-3-319-10610-6
Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP206/11/0138; GA ČR(CZ) GPP503/11/P523; GA ČR(CZ) GAP106/12/0522; GA MV VG20102015023; GA MV VG20112015021
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: supercritical water * separation of microorganisms * food analysis and safety
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-10611-3_8
In this chapter, a brief survey is presented of applications of subcritical and supercritical water in food-related analytical separations.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0240247
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20140090.pdf 14 1.2 MB Jiná vyžádat
Počet záznamů: 1