Počet záznamů: 1  

High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing

  1. 1.
    0436522 - ÚIACH 2015 RIV CH eng M - Část monografie knihy
    Roth, Michal - Karásek, Pavel - Hohnová, Barbora - Šťavíková, Lenka - Planeta, Josef - Moravcová, Dana - Horká, Marie - Šlais, Karel
    Direct and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis.
    High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. Cham: Springer International Publishing, 2015 - (Fornari, T.; Stateva, R.), s. 269-302. ISBN 978-3-319-10610-6
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP206/11/0138; GA ČR(CZ) GPP503/11/P523; GA ČR(CZ) GAP106/12/0522; GA MV VG20102015023; GA MV VG20112015021
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: supercritical water * separation of microorganisms * food analysis and safety
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-10611-3_8

    In this chapter, a brief survey is presented of applications of subcritical and supercritical water in food-related analytical separations.

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0240247

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20140090.pdf141.2 MBJinávyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.