Počet záznamů: 1  

MRI Imaging of the Physiology of Fungal Pathogens in Cultivated Plants

  1. 1.
    SYSNO ASEP0397774
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevMRI Imaging of the Physiology of Fungal Pathogens in Cultivated Plants
    Tvůrce(i) Hutová, E. (CZ)
    Bartušek, Karel (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Kořínek, Radim (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Pokorný, R. (CZ)
    Celkový počet autorů4
    Zdroj.dok.PIERS 2013 Stockholm Proceedings. - Cambridge : The Electromagnetics Academy, 2013 - ISBN 978-1-934142-26-4
    Rozsah strans. 1666-1670
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceProgress in electromagnetics research symposium - PIERS 2013
    Datum konání12.08.2013-15.08.2013
    Místo konáníStockholm
    ZeměSE - Švédsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaMRI ; Fungal pathogens ; Imaging of the physiology
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731
    EID SCOPUS84884774235
    AnotaceThe imaging of the physiology of fungal pathogens is currently feasible by means of the microscopic technique or the photographic approach. However, these methods do not provide dependable results, mainly because their description of the physiology of pathogens is either too detailed or lacks the necessary aspects. The authors of this paper have analyzed the possibility of visualizing the physiology of pathogen mycelia via the MRI method. This approach provides an overall image of the pathogens and enables the mapping of the plant infestation stage. MRI imaging also appears to be a suitable tool to support further research of the pathogens and their influence on the attacked plants or other biological material.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.