Počet záznamů: 1  

Statistical Evaluation of Diffusion-weighted Imaging of the Human Tissues

  1. 1.
    SYSNO ASEP0395165
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevStatistical Evaluation of Diffusion-weighted Imaging of the Human Tissues
    Tvůrce(i) Marcon, P. (CZ)
    Mikulka, J. (CZ)
    Gescheidtová, E. (CZ)
    Bartušek, Karel (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Šprláková, A. (CZ)
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.PIERS 2013 Taipei Proceedings. - Cambridge : The Electromagnetics Academy, 2013 - ISSN 1559-9450 - ISBN 978-1-934142-24-0
    Rozsah strans. 43-47
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceThe 33rd PIERS in Taipei. Progress in Electromagnetics Research Symposium.
    Datum konání25.03.2013-28.03.2013
    Místo konáníTaipei
    ZeměTW - Taiwan - Čína
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaDiffusion-weighted imaging ; Tissue ; Statistical data
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    CEPGAP102/11/0318 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GAP102/12/1104 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731
    EID SCOPUS84877934474
    AnotaceIn this work the statistical evaluation of T1-weighted imaging and diffusion-weighted imaging of human tissues in then healthy people was made. In each patient the statistical data were evaluated from several tissuses: bone, bone marow, muscle, fat, white matter and gray matter. Based on this statistical data, we made a new statistics. By each tissue we evaluated following statistical quantities: standard deviation (S.D.), skewness and kurtosis. The box plots and small statistic database were created. This database is used to determine the tissues.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.