Počet záznamů: 1  

Modelling of Wheat-Flour Dough Mixing as an Open-Loop Hysteretic Process

  1. SYS0388861
    LBL
      
    02060^^^^^2200277^^^450
    005
      
    20240103202136.9
    014
      
    $a 000312737100002 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.3934/dcdsb.2013.18.283 $2 DOI
    100
      
    $a 20130207d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Modelling of Wheat-Flour Dough Mixing as an Open-Loop Hysteretic Process
    215
      
    $a 11 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257845 $1 011 $a 1531-3492 $e 1553-524X $1 200 1 $a Discrete and Continuous Dynamical Systems-Series B $v Roč. 18, č. 2 (2013), s. 283-293 $1 210 $c AIMS Press
    610
    0-
    $a Dissipation
    610
    0-
    $a Dough mixing
    610
    0-
    $a Rate-independent systems
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0289083 $a Anderssen $b R. $y AU $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101142 $a Kružík $b Martin $i Matematická teorie rozhodování $j Department of Decision Making Theory $k MTR $l MTR $p UTIA-B $w Department of Decision Making Theory $4 070 $T Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://library.utia.cas.cz/separaty/2013/MTR/kruzik-modelling of wheat-flour dough mixing as an open-loop hysteretic process.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.