- The efficient approaches for enzymatic digestion of plant proteins
Počet záznamů: 1  

The efficient approaches for enzymatic digestion of plant proteins

  1. 1.
    SYSNO ASEP0386005
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevThe efficient approaches for enzymatic digestion of plant proteins
    Tvůrce(i) Dyčka, Filip (UIACH-O)
    Bobáľ, P. (CZ)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.CECE 2012. 9th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis. - Brno : Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i, 2012 / Foret František ; Křenková Jana ; Guttman Andras ; Klepárník Karel ; Boček Petr - ISBN 978-80-904959-1-3
    Rozsah strans. 267-270
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceCECE 2012. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /9./
    Datum konání01.11.2012-02.11.2012
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaultrasonic ; infrared ; digestion
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    1M06030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    EE2.3.20.0182 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    UT WOS000329635000077
    AnotaceIn this work the fast and efficient methods applying ultrasound and infrared radiation were employed for in-gel digestion of proteins extracted from Hordeum vulgare. These techniques can be used instead of time consuming conventional protocol prior mass spectrometry analysis. The comparative study indicates that the examined protocols are able to enhance digestion efficiency and protein identification.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2013
    Elektronická adresahttp://hdl.handle.net/11104/0215222
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.