Počet záznamů: 1
Characterization of various fruit syrups by UV - Vis and HPLC analysis
- 1.0377520 - ÚIACH 2013 IT eng A - Abstrakt
Šťavíková, Lenka - Hohnová, Barbora - Roth, Michal
Characterization of various fruit syrups by UV - Vis and HPLC analysis.
Abstract Book. 36th ISCC and 9th GC x GC Symposium. Messina: Chromaleont S.r.L, 2012 - (Sandra, P.; Mondello, L.). s. 491
[International Symposium on Capillary Chromatography /36./ and GC x GC Symposium /9./. 27.5.2012-01.06.2012, Riva del Garda]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/11/P523; GA ČR(CZ) GAP206/11/0138; GA ČR(CZ) GAP106/12/0522
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: UV-Vis and HPLC * phenolic antioxidants * fruit syrups
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
UV-Vis spectrophotometry and HPLC methods were employed to characterize and quantify phenolic antioxidants in syrups made from fruits of blueberry, chokeberry, cranberry, rosehip, wolfberry, sea buckthorn, and Schisandra chinensis.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209658
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20120032.pdf 1 2.1 MB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1