Počet záznamů: 1  

Characterization of various fruit syrups by UV - Vis and HPLC analysis

  1. 1.
    0377520 - ÚIACH 2013 IT eng A - Abstrakt
    Šťavíková, Lenka - Hohnová, Barbora - Roth, Michal
    Characterization of various fruit syrups by UV - Vis and HPLC analysis.
    Abstract Book. 36th ISCC and 9th GC x GC Symposium. Messina: Chromaleont S.r.L, 2012 - (Sandra, P.; Mondello, L.). s. 491
    [International Symposium on Capillary Chromatography /36./ and GC x GC Symposium /9./. 27.5.2012-01.06.2012, Riva del Garda]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/11/P523; GA ČR(CZ) GAP206/11/0138; GA ČR(CZ) GAP106/12/0522
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: UV-Vis and HPLC * phenolic antioxidants * fruit syrups
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    UV-Vis spectrophotometry and HPLC methods were employed to characterize and quantify phenolic antioxidants in syrups made from fruits of blueberry, chokeberry, cranberry, rosehip, wolfberry, sea buckthorn, and Schisandra chinensis.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209658

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20120032.pdf12.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.