Počet záznamů: 1  

Přehled termoanemometrických sond vyvinutých v ÚT AV ČR pro současné měření rychlosti a skalární veličiny

  1. 1.
    SYSNO ASEP0363416
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevPřehled termoanemometrických sond vyvinutých v ÚT AV ČR pro současné měření rychlosti a skalární veličiny
    Překlad názvuAn Overview of Hot-Wire Probes for Simultaneous Measurement of the Velocity and the Scalar Quantity
    Tvůrce(i) Antoš, Pavel (UT-L) RID, ORCID
    Mazur, Oton (UT-L) RID
    Uruba, Václav (UT-L) RID, ORCID
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.25th Symposium on Anemometry, Proceedings. - Praha : Institute of Hydrodynamics ASCR, v. v. i., 2011 / Chára Z. ; Klaboch L. - ISBN 978-80-87117-08-8
    Rozsah strans. 3-10
    Poč.str.8 s.
    AkceSymposium on Anemometry /25./
    Datum konání31.05.2011-01.06.2011
    Místo konáníHolany - Litice
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovahot-wire anemometry ; thermoanemometry probe
    Vědní obor RIVBK - Mechanika tekutin
    CEPGPP101/10/P556 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    AnotacePříspěvek se zabývá vlastnostmi vícečidlových termoanemometrických sond, které byly v oddělení Dynamiky tekutin Ústavu termomechaniky AV ČR, v.v.i. vyvinuty pro současné měření rychlosti a koncentrace či teploty proudu.
    Překlad anotacePaper deals with properties of multiple-sensor hot-wire probes which has been developed in Fluid Dynamics dept. of the Institute of Thermomechanics of the Academy of Sciences of the Czech Republic for simultaneous measurement of the velocity and the concentration or the flow temperature.
    PracovištěÚstav termomechaniky
    KontaktMarie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.