Počet záznamů: 1  

Affinity capillary electrophoretic study of K+/Na+ selectivity of hexaarylbenzene-based polyaromatic receptor

  1. 1.
    SYSNO ASEP0342736
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevAffinity capillary electrophoretic study of K+/Na+ selectivity of hexaarylbenzene-based polyaromatic receptor
    Tvůrce(i) Ehala, Sille (UOCHB-X) RID, ORCID
    Rathore, R. (US)
    Makrlík, E. (CZ)
    Toman, Petr (UMCH-V) RID, ORCID
    Kašička, Václav (UOCHB-X) RID, ORCID
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.Procedia Chemistry. - : Elsevier - ISSN 1876-6196
    Roč. 2, č. 1 (2010), s. 14-19
    Poč.str.6 s.
    AkceConference by Nordic Separation Science Society /5./
    Datum konání26.08.2009-29.08.2009
    Místo konáníTallinn
    ZeměEE - Estonsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovaaffinity capillary electrophoresis ; hexaarylbenzene-based receptor ; binding constant
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGA203/08/1428 GA ČR - Grantová agentura ČR
    1ET400500402 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z40550506 - UOCHB-X (2005-2011)
    AV0Z40500505 - UMCH-V (2005-2011)
    UT WOS000275999700003
    DOI10.1016/j.proche.2009.12.005
    AnotaceAffinity capillary electrophoretic study has proved the selectivity of hexaarylbenzene-based polyaromatic receptor for potassium K+ ion over sodium Na+ ion. The apparent binding constants of the R complexes with K+ and Na+ ions were determined from the dependence of effective electrophoretic mobility of R on the concentration of the above alkali metal ions in the background electrolyte using a non-linear regression analysis.
    PracovištěÚstav organické chemie a biochemie
    Kontaktasep@uochb.cas.cz ; Kateřina Šperková, Tel.: 232 002 584 ; Jana Procházková, Tel.: 220 183 418
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.