Počet záznamů: 1  

Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků

  1. 1.
    SYSNO0332456
    NázevMetodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
    Překlad názvuMethodology of the psychorheological investigation of food fats
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Panovská, Z. (CZ)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok. Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. S. 163-166. - Bratislava : Palma Group, 2009
    Konference Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /47./, Tatranská Lomnica, 20.05.2009-22.05.2009
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.SK
    Klíč.slova emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0177710
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.