Počet záznamů: 1
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
- 1.
SYSNO 0332456 Název Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků Překlad názvu Methodology of the psychorheological investigation of food fats Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
Panovská, Z. (CZ)
Pokorný, J. (CZ)Zdroj.dok. Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. S. 163-166. - Bratislava : Palma Group, 2009 Konference Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /47./, Tatranská Lomnica, 20.05.2009-22.05.2009 Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. cze Země vyd. SK Klíč.slova emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0177710
Počet záznamů: 1