Počet záznamů: 1
HPLC-fluorescence detection method for determination of key intermediates of the lincomycin biosynthesis in fermentation broth
- 1.0327357 - MBÚ 2010 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Kameník, Zdeněk - Kopecký, J. - Marečková, M. - Ulanová, Dana - Novotná, Jitka - Pospíšil, Stanislav - Olšovská, Jana
HPLC-fluorescence detection method for determination of key intermediates of the lincomycin biosynthesis in fermentation broth.
[Stanovení klíčových prekurzorů linkomycinu v kultivačním médiu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí.]
Analytical and Bioanalytical Chemistry. Roč. 393, 6-7 (2009), s. 1779-1787. ISSN 1618-2642. E-ISSN 1618-2650
Grant CEP: GA ČR GA204/05/0616; GA AV ČR IAA6020410; GA MŠMT 2B08064
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: Lincomycin precursors * o-Phthaldialdehyde * Fluorescence detection
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 3.480, rok: 2009
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174191
Počet záznamů: 1