Počet záznamů: 1  

Study of the 2n-evaporation channel in the 4,6He + 206,208Pb reactions

  1. 1.
    SYSNO ASEP0321706
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevStudy of the 2n-evaporation channel in the 4,6He + 206,208Pb reactions
    Překlad názvuStudium kanálu evaporace dvou neutronů v reakcích 4,6He + 206,208Pb
    Tvůrce(i) Lukyanov, S. M. (FR)
    Penionzhkevich, Y. E. (RU)
    Astabatian, R. A. (RU)
    Demekhina, N.A. (RU)
    Dlouhý, Zdeněk (UJF-V)
    Ivanov, M.P. (RU)
    Kalpakchieva, R. (RU)
    Kulko, A.A. (RU)
    Markarian, E. R. (RU)
    Maslov, V. A. (RU)
    Revenko, R.V. (RU)
    Skobelev, N. K. (RU)
    Smirnov, V. I. (RU)
    Sobolev, Yu. G. (RU)
    Trazska, W. (FI)
    Khlebnikov, S. V. (RU)
    Zdroj.dok.Physics Letters. B. - : Elsevier - ISSN 0370-2693
    Roč. 670, 4-5 (2009), s. 321-324
    Poč.str.4 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovaexcitation functions ; 208,206Pb
    Vědní obor RIVBG - Jaderná, atomová a mol. fyzika, urychlovače
    CEZAV0Z10480505 - UJF-V (2005-2011)
    UT WOS000262895800014
    DOI10.1016/j.physletb.2008.11.021
    AnotaceExcitation functions of the reaction products were measured for the reactions induced by 4,6He projectiles on 208,206Pb targets, leading to the same compound nucleus. This was accomplished by using the stacked-foil activation technique. The identification of the reaction products (accumulated in the Pb targets) was done by their radioactive α-decays. The excitation functions for the various products were obtained at energies including the sub-Coulomb barrier region. A large value of the fusion cross section was observed in the case of the reaction induced by the weakly bound 6He projectile.
    PracovištěÚstav jaderné fyziky
    KontaktMarkéta Sommerová, sommerova@ujf.cas.cz, Tel.: 266 173 228
    Rok sběru2009
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.