Počet záznamů: 1  

Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation

  1. 1.
    SYSNO ASEP0312454
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevAcoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation
    Překlad názvuZrání sýrů sledované pomocí akustických metod
    Tvůrce(i) Severa, L. (CZ)
    Nedomová, Š. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID, ORCID
    Dvořáková, Pavla (UT-L) RID, ORCID
    Buchar, J. (CZ)
    Zdroj.dok.25th Danubia-Adria Symposium on Advances in Experimental Mechanics. - Praha : ČVUT Praha, 2008 / Daniel M. ; Holý S. ; Růžička M. - ISBN 978-80-01-04162-8
    Rozsah strans. 235-236
    Poč.str.2 s.
    AkceSymposium on Advances in Experimental Mechanics /25./
    Datum konání24.09.2008-27.09.2008
    Místo konáníČeské Budějovice, Český Krumlov
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovacheese ripening ; Edam maturity ; acoustic impulse-response technique
    Vědní obor RIVBI - Akustika a kmity
    CEPIAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    AnotaceThe objective of this study consists in the assessement the suitability of using the acoustic impulse-response technique to evaluate Edam cheese texture and maturity. The acoustic response - history of the surface displacement and the surface velocities were detected by the double-channel laser-vibrometer. The history of the impact force has been also recorded. The non-destructive impact tests could be useful for predicting cheese ripening.
    PracovištěÚstav termomechaniky
    KontaktMarie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823
    Rok sběru2009
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.