Počet záznamů: 1
Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
- 1.
SYSNO 0312379 Název Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties Překlad názvu Srovnávací studie změn proteinového složení vyvolaného sladováním u dvou ječných odrůd Tvůrce(i) Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
Šopíková, Martina (UIACH-O)
Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCIDZdroj.dok. Chemické Listy 105 (18). Roč. 102, č. 15 (2008), s712-s713. -, 2011 Konference Meeting on Chemistry and Life /4./, Brno, 09.09.2008-11.09.2008 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova gel electrophoresis * mass spectrometry * malting Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0163458
Počet záznamů: 1