- Comparative study of the protein composition induced by malting of tw…
Počet záznamů: 1  

Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties

  1. 1.
    SYSNO0312379
    NázevComparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
    Překlad názvuSrovnávací studie změn proteinového složení vyvolaného sladováním u dvou ječných odrůd
    Tvůrce(i) Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
    Šopíková, Martina (UIACH-O)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Zdroj.dok. Chemické Listy 105 (18). Roč. 102, č. 15 (2008), s712-s713. -, 2011
    Konference Meeting on Chemistry and Life /4./, Brno, 09.09.2008-11.09.2008
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova gel electrophoresis * mass spectrometry * malting
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0163458
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.