- Separation of complex oligosaccharides from wort and beer using HPLC
Počet záznamů: 1  

Separation of complex oligosaccharides from wort and beer using HPLC

  1. 1.
    SYSNO ASEP0312338
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevSeparation of complex oligosaccharides from wort and beer using HPLC
    Překlad názvuSeparace komplexních oligosacharidů v mladině a v pivě pomocí HPLC
    Tvůrce(i) Cabálková, Jana (UIACH-O) ORCID, RID
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Zdroj.dok.Chemické Listy 105 (18). -, 2011 - ISSN 1803-2389
    Roč. 102, č. 15 (2008), s608-s609
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníCD-ROM - CD-ROM
    AkceMeeting on Chemistry and Life /4./
    Datum konání09.09.2008-11.09.2008
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaoligosacharides ; beer ; HPLC
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP2B06037 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    AnotaceThe intent of the study was to optimize analytical conditions for separation and quantification of the OS in the congress wort, hopped worth, green beer, and lager beer.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2009
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.