Počet záznamů: 1  

The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7

  1. 1.
    SYSNO0309723
    NázevThe influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7
    Překlad názvuVliv polyfenolů z vína na produkci reaktivních kyslíkových a dusíkových metabolitů myšími makrofágy RAW 264.7
    Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
    Pavelková, Martina (BFU-R)
    Gallová, Lucie (BFU-R)
    Králová, Jana (BFU-R)
    Kubala, Lukáš (BFU-R) RID, ORCID
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Zdroj.dok. Physiological Research. Roč. 57, č. 3 (2008), s. 393-402. - : Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i.
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA524/04/0897 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    IAB6004204 GA AV ČR - Akademie věd, CZ - Česká republika
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova antioxidants * polyphenols * macrophages
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0161773
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.