Počet záznamů: 1
The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7
- 1.
SYSNO 0309723 Název The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7 Překlad názvu Vliv polyfenolů z vína na produkci reaktivních kyslíkových a dusíkových metabolitů myšími makrofágy RAW 264.7 Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
Pavelková, Martina (BFU-R)
Gallová, Lucie (BFU-R)
Králová, Jana (BFU-R)
Kubala, Lukáš (BFU-R) RID, ORCID
Lojek, Antonín (BFU-R) RIDZdroj.dok. Physiological Research. Roč. 57, č. 3 (2008), s. 393-402. - : Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA524/04/0897 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika IAB6004204 GA AV ČR - Akademie věd, CZ - Česká republika CEZ AV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011) AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013) Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova antioxidants * polyphenols * macrophages Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0161773
Počet záznamů: 1