Počet záznamů: 1  

The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7

  1. 1.
    SYSNO ASEP0309723
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevThe influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7
    Překlad názvuVliv polyfenolů z vína na produkci reaktivních kyslíkových a dusíkových metabolitů myšími makrofágy RAW 264.7
    Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
    Pavelková, Martina (BFU-R)
    Gallová, Lucie (BFU-R)
    Králová, Jana (BFU-R)
    Kubala, Lukáš (BFU-R) RID, ORCID
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Zdroj.dok.Physiological Research. - : Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. - ISSN 0862-8408
    Roč. 57, č. 3 (2008), s. 393-402
    Poč.str.10 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaantioxidants ; polyphenols ; macrophages
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    CEPGA524/04/0897 GA ČR - Grantová agentura ČR
    IAB6004204 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    UT WOS000257270900010
    AnotaceThis study provides the evidence for in vitro antioxidative effect against perocyl radical and nitric oxide of wine polyphenols - catechin, quercetin and resvetratrol.
    PracovištěBiofyzikální ústav
    KontaktJana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244
    Rok sběru2009
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.