Počet záznamů: 1
The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7
- 1.
SYSNO ASEP 0309723 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by murine macrophages RAW 264.7 Překlad názvu Vliv polyfenolů z vína na produkci reaktivních kyslíkových a dusíkových metabolitů myšími makrofágy RAW 264.7 Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
Pavelková, Martina (BFU-R)
Gallová, Lucie (BFU-R)
Králová, Jana (BFU-R)
Kubala, Lukáš (BFU-R) RID, ORCID
Lojek, Antonín (BFU-R) RIDZdroj.dok. Physiological Research. - : Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. - ISSN 0862-8408
Roč. 57, č. 3 (2008), s. 393-402Poč.str. 10 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova antioxidants ; polyphenols ; macrophages Vědní obor RIV BO - Biofyzika CEP GA524/04/0897 GA ČR - Grantová agentura ČR IAB6004204 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011) AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013) UT WOS 000257270900010 Anotace This study provides the evidence for in vitro antioxidative effect against perocyl radical and nitric oxide of wine polyphenols - catechin, quercetin and resvetratrol. Pracoviště Biofyzikální ústav Kontakt Jana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244 Rok sběru 2009
Počet záznamů: 1