Počet záznamů: 1  

Determination of stevioside in plant material and fruit teas

  1. 1.
    SYSNO ASEP0194106
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevDetermination of stevioside in plant material and fruit teas
    Tvůrce(i) Vaněk, Tomáš (UOCHB-X)
    Nepovím, Aleš (UOCHB-X)
    Valíček, P. (CZ)
    Zdroj.dok.Journal of Food Composition and Analysis. - : Elsevier - ISSN 0889-1575
    Roč. 14, - (2001), s. 383-388
    Poč.str.6 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slova.I.Stevia rebaudiana./I.
    Vědní obor RIVCE - Biochemie
    CEPGA503/95/0249 GA ČR - Grantová agentura ČR
    EP7227 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    CEZAV0Z4055905 - UOCHB-X
    AnotaceA simple method for stevioside analysis based on the water extraction, hydrophobic chromatography (Sep-Pak C18 cartridges) and HPLC using linear gradient of acetonitrile in water is described. The feasibility of this procedure was tested analyzing the stevioside level in Stevia leaves as well as in tea "Fruit tea with Stevia".
    PracovištěÚstav organické chemie a biochemie
    Kontaktasep@uochb.cas.cz ; Kateřina Šperková, Tel.: 232 002 584 ; Jana Procházková, Tel.: 220 183 418
    Rok sběru2002

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.