Počet záznamů: 1  

Changes in sugars, organic acids and amino acids in medlar (Mespilus germanica L.) during fruit development and maturation

  1. 1.
    Glew, R. H. - Ayaz, F. A. - Sanz, C. - VanderJagt, D. J. - Huang, H. S. - Chuang, L. T. - Strnad, Miroslav
    Changes in sugars, organic acids and amino acids in medlar (Mespilus germanica L.) during fruit development and maturation.
    Food Chemistry. Roč. 83, č. 3 (2003), s. 363-369. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA AV ČR IBS5038351
    Grant ostatní: Scientific and Research Council of Turkey(TR) TUBITAK-NATO
    Impakt faktor: 1.204, rok: 2003
    http://hdl.handle.net/11104/0069423

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.