Počet záznamů: 1  

Evolution of fatty acids in medlar (Mespilus germanica L.) mesocarp at different stages of ripening

  1. 1.
    0172255 - UEB-Q 20023040 RIV ES eng J - Článek v odborném periodiku
    Ayaz, F. A. - Glew, R. H. - Huang, H. S. - Chuang, L. T. - VanderJagt, D. J. - Strnad, Miroslav
    Evolution of fatty acids in medlar (Mespilus germanica L.) mesocarp at different stages of ripening.
    Grasas Y Aceites. Roč. 53, č. 3 (2002), s. 352-356. ISSN 0017-3495. E-ISSN 1988-4214
    Grant CEP: GA MŠMT OC 844.10; GA ČR GA301/02/0475
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Klíčová slova: fatty acid composition * Mespilus germanica L. * ripening
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 0.286, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0069294
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.