Počet záznamů: 1
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
- 1.
SYSNO ASEP 0170721 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín Překlad názvu The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines Tvůrce(i) Kyseláková, M. (CZ)
Balík, J. (CZ)
Veverka, J. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Totušek, J. (CZ)
Lefnerová, D. (CZ)Zdroj.dok. Vinařský obzor - ISSN 1212-7884
Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356Poč.str. 2 s. Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova maceration method ; resveratrol ; red wine Vědní obor RIV GM - Potravinářství CEZ AV0Z6087904 - UEK-B Anotace Zpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín. Překlad anotace Treatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines. Pracoviště Ústav výzkumu globální změny Kontakt Nikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268 Rok sběru 2004
Počet záznamů: 1