Počet záznamů: 1  

Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín

  1. 1.
    SYSNO ASEP0170721
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevVliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
    Překlad názvuThe influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines
    Tvůrce(i) Kyseláková, M. (CZ)
    Balík, J. (CZ)
    Veverka, J. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Totušek, J. (CZ)
    Lefnerová, D. (CZ)
    Zdroj.dok.Vinařský obzor - ISSN 1212-7884
    Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356
    Poč.str.2 s.
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovamaceration method ; resveratrol ; red wine
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEZAV0Z6087904 - UEK-B
    AnotaceZpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín.
    Překlad anotaceTreatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines.
    PracovištěÚstav výzkumu globální změny
    KontaktNikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268
    Rok sběru2004

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.