Počet záznamů: 1
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
SYS 0170721 LBL 00000nam^^22^^^^^^^^450 005 20200403115919.4 101 0-
$a cze 102 $a CZ 200 1-
$a Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín 215 $a 2 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0293745 $1 011 $a 1212-7884 $1 200 1 $a Vinařský obzor $v Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356 541 $a The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines $z eng 610 1-
$a maceration method 610 1-
$a resveratrol 610 1-
$a red wine 700 -1
$3 cav_un_auth*0014891 $a Kyseláková $b M. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0016899 $a Balík $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0018460 $a Veverka $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0018456 $a Totušek $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0018461 $a Lefnerová $b D. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1