Počet záznamů: 1  

Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín

  1. SYS0170721
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20200403115919.4
    101
    0-
    $a cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
    215
      
    $a 2 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0293745 $1 011 $a 1212-7884 $1 200 1 $a Vinařský obzor $v Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356
    541
      
    $a The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines $z eng
    610
    1-
    $a maceration method
    610
    1-
    $a resveratrol
    610
    1-
    $a red wine
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0014891 $a Kyseláková $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016899 $a Balík $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018460 $a Veverka $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018456 $a Totušek $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018461 $a Lefnerová $b D. $y CZ $4 070

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.