Počet záznamů: 1  

Characterization of the hydrophobic properties of amino acids. II. How hydrophobic, hydrophilic and lipophilic is tryptophan?

  1. 1.
    SYSNO ASEP0161546
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevCharacterization of the hydrophobic properties of amino acids. II. How hydrophobic, hydrophilic and lipophilic is tryptophan?
    Tvůrce(i) Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Zdroj.dok.Collection of Czechoslovak Chemical Communications. - : Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i. - ISSN 0010-0765
    Roč. 58, č. 5 (1993), s. 996-1000
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru1994

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.