Počet záznamů: 1  

Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků

  1. 1.
    SYSNO0134249
    NázevKonzervace potravin pomocí vysokých tlaků
    Překlad názvuPreservation of foods by high hydrostatic pressure
    Tvůrce(i) Kamarád, Jiří (FZU-D) RID, ORCID
    Houška, M. (CZ)
    Zdroj.dok.Sborník příspěvků na 14. konferenci českých a slovenských fyziků. s. 533-536 / Baroch P. ; Kubásek M. ; Potocký Š.. - Plzeň : Západočeská univerzita v Plzni, 2002
    Konference Konference českých a slovenských fyziků /14./, Plzeň, 09.09.2002-12.09.2002
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant EP9026 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    CEZAV0Z1010914 - FZU-D
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova preservation of foods * coagulation of proteins * high pressure
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0032163
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.