Počet záznamů: 1
Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears
- 1.
SYSNO 0126736 Název Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears Tvůrce(i) Gorinstein, S. (IL)
Martin-Belloso, O. (ES)
Lojek, Antonín (BFU-R) RID
Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
Soliva-Fortuny, R. (ES)
Park, Y. S. (KP)
Caspi, A. (IL)
Libman, I. (IL)
Trakhtenberg, S. (IL)Zdroj.dok. Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 82, č. 10 (2002), s. 1166-1170. - : Wiley Druh dok. Článek v odborném periodiku CEZ AV0Z5004920 - BFU-R Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova dietary fibre * polyphenols * phenolic acids Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0024964
Počet záznamů: 1