Počet záznamů: 1  

Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears

  1. 1.
    SYSNO0126736
    NázevComparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears
    Tvůrce(i) Gorinstein, S. (IL)
    Martin-Belloso, O. (ES)
    Lojek, Antonín (BFU-R) RID
    Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
    Soliva-Fortuny, R. (ES)
    Park, Y. S. (KP)
    Caspi, A. (IL)
    Libman, I. (IL)
    Trakhtenberg, S. (IL)
    Zdroj.dok. Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 82, č. 10 (2002), s. 1166-1170. - : Wiley
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    CEZAV0Z5004920 - BFU-R
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova dietary fibre * polyphenols * phenolic acids
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0024964
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.