Počet záznamů: 1  

Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears

  1. 1.
    0126736 - BFU-R 20023035 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Martin-Belloso, O. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Soliva-Fortuny, R. - Park, Y. S. - Caspi, A. - Libman, I. - Trakhtenberg, S.
    Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears.
    Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 82, č. 10 (2002), s. 1166-1170. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: dietary fibre * polyphenols * phenolic acids
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.410, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024964
     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.