Počet záznamů: 1
Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears
- 1.0126736 - BFU-R 20023035 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Gorinstein, S. - Martin-Belloso, O. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Soliva-Fortuny, R. - Park, Y. S. - Caspi, A. - Libman, I. - Trakhtenberg, S.
Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears.
Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 82, č. 10 (2002), s. 1166-1170. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
Klíčová slova: dietary fibre * polyphenols * phenolic acids
Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
Impakt faktor: 1.410, rok: 2002
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024964
Počet záznamů: 1