Počet záznamů: 1  

Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears

  1. SYS0126736
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20240103174001.6
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears
    215
      
    $a 5 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254034 $1 011 $a 0022-5142 $e 1097-0010 $1 200 1 $a Journal of the Science of Food and Agriculture $v Roč. 82, č. 10 (2002), s. 1166-1170 $1 210 $c Wiley
    610
    1-
    $a dietary fibre
    610
    1-
    $a polyphenols
    610
    1-
    $a phenolic acids
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0015987 $a Gorinstein $b S. $y IL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0038800 $a Martin-Belloso $b O. $y ES $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103879 $a Lojek $b Antonín $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103792 $a Číž $b Milan $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0038799 $a Soliva-Fortuny $b R. $y ES $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0060615 $a Park $b Y. S. $y KP $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0060490 $a Caspi $b A. $y IL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0060491 $a Libman $b I. $y IL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0020040 $a Trakhtenberg $b S. $y IL $4 070

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.