Počet záznamů: 1  

The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds

  1. 1.
    0102741 - UEK-B 20043042 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds.
    [Vliv zpracování hroznů na obsah resveratrolu a dalších fenolických látek.]
    OIV - Congress 2004. Vienna: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. -.
    [OIV - Congress 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
    Grant CEP: GA MZe QD1155
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: resveratrol * grapevine treatment * phenolic compounds
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Influence of grapevine technology processing on the contents of chemoprotective polyphenols in wine

    Byl studován vliv technologie zpracování na obsah chemoprotektivních polyfenolů ve víně
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010080
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.