Počet záznamů: 1
The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds
- 1.0102741 - UEK-B 20043042 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds.
[Vliv zpracování hroznů na obsah resveratrolu a dalších fenolických látek.]
OIV - Congress 2004. Vienna: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. -.
[OIV - Congress 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
Grant CEP: GA MZe QD1155
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
Klíčová slova: resveratrol * grapevine treatment * phenolic compounds
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Influence of grapevine technology processing on the contents of chemoprotective polyphenols in wine
Byl studován vliv technologie zpracování na obsah chemoprotektivních polyfenolů ve víně
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010080
Počet záznamů: 1