- Isolation and characterization of various homologous and heterologous…
Počet záznamů: 1  

Isolation and characterization of various homologous and heterologous promoters in schwaqnniomyces (debaryomyces) occidentalis

  1. 1.
    SYSNO ASEP0100383
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevIsolation and characterization of various homologous and heterologous promoters in schwaqnniomyces (debaryomyces) occidentalis
    Překlad názvuIzolace a charakterizace různých homologních a heterologních promotorů u Schwanniomyces (Debaryomyces) occidentalis
    Tvůrce(i) Dorosh, Andriy (MBU-M)
    Hašek, Jiří (MBU-M) RID, ORCID
    Janatová, Ivana (MBU-M) RID
    Zdroj.dok.Annual Conference on Yeasts /32./. - Smolenice, 2004
    Rozsah strans. 71
    Poč.str.1 s.
    AkceAnnual Conference on Yeasts /32./
    Datum konání12.05.2004-14.05.2004
    Místo konáníSmolenice
    ZeměSK - Slovensko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.SK - Slovensko
    Klíč. slovatdh3 ; ade2
    Vědní obor RIVEE - Mikrobiologie, virologie
    CEPLN00B030 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z5020903 - MBU-M
    AnotaceHere, we present our effort to isolate new homologous and heterologous promoters that could be useful to drive efficiently in either a constitutive or a regulated fashion expression of genes of interests in S. occidentalis. Promoter regions of TDH3, RPL42 (homolog of S. occidentalis SCR2), and ENA1 genes from a phylogenetically close yeast Debaryomyces hansenii and that of the S. occidentalis ENA1 gene were isolated and cloned upstream from the chloramphenicol acetyltransferase-encoding gene of Staphylococcus aureus that was used as a reporter of promoters' strength.
    PracovištěMikrobiologický ústav
    KontaktEliška Spurná, eliska.spurna@biomed.cas.cz, Tel.: 241 062 231
    Rok sběru2005
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.