- Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and…
Počet záznamů: 1  

Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors

  1. SYS0090394
    LBL
      
    02225^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240111140654.1
    100
      
    $a 20080204d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng $d ger $d fre
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors
    215
      
    $a 1 s. $c CD ROM
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0099182 $1 200 1 $a 8. Internationaled Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft $v S. 275-275 $1 210 $a Stuttgart $c Forschungsring des Deutschen Weinbaus $d 2007
    541
    1-
    $a Vliv různých stresových faktorů na změnu v obsahu resveratrolu a piceidu ve střapinách a bobulích $z cze
    610
    0-
    $a grape-wine
    610
    0-
    $a stress factors
    610
    0-
    $a stilbens
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0014891 $a Kyseláková $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233162 $a Mikeš $b O. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018460 $a Veverka $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016899 $a Balík $b J. $y CZ $4 070
    856
      
    $q textový soubor
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.