Počet záznamů: 1
Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors
SYS 0090394 LBL 02225^^^^^2200349^^^450 005 20240111140654.1 100 $a 20080204d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng $d ger $d fre 102 $a DE 200 1-
$a Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors 215 $a 1 s. $c CD ROM 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0099182 $1 200 1 $a 8. Internationaled Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft $v S. 275-275 $1 210 $a Stuttgart $c Forschungsring des Deutschen Weinbaus $d 2007 541 1-
$a Vliv různých stresových faktorů na změnu v obsahu resveratrolu a piceidu ve střapinách a bobulích $z cze 610 0-
$a grape-wine 610 0-
$a stress factors 610 0-
$a stilbens 700 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0014891 $a Kyseláková $b M. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0233162 $a Mikeš $b O. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0018460 $a Veverka $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0016899 $a Balík $b J. $y CZ $4 070 856 $q textový soubor
Počet záznamů: 1